Tsukineko - StazOn


StazOn inkt is een inkt die niet water oplosbaar is, tevens is hij kleurecht, watervast en krasvast. De inkt is speciaal ontwikkeld om op half poreuze en niet poreuze ondergronden gebruikt te worden. Metaal, shrink plastic, plastic sheet, aluminium folie, leer en glas zijn geen probleem voor deze veelzijdige inkt. De inkt kan eenvoudig verwijderd worden met de speciale StazOn Reiniger.

Bij de StazOn inkten zit een los beschermkapje onder de deksel. Deze moet ten alle tijden op het stempel kussen geplaatst worden. Plak het beschermkapje evt. met een multi glue drop vast in de deksel, zo raak je hem niet kwijt en hoef je hem er niet apart af te halen.

De metallic uitvoeringen van de StazOn inkt bevatten een inkt die vrij dik, wat stroperig is. Deze stempeldozen worden ongeinkt geleverd in een pakketje met een inker en een mini Squeege. Breng de inkt aan met een paar druppels, niet teveel omdat de inkt even tijd nodig heeft om in het stempelkussen te trekken. Verdeel de inkt over het kussen met de Squeegee.

Tip: Bij stempelen op een gladde ondergrond (bijv. shrink folie ) de stempel recht naar beneden op de ondergrond zetten en niet veel druk uitoefenen, door de gladde inkt en deh gladde oppervlak schuift de stempel makkelijk. Wat oefenen is aan te bevelen.