Acrylverf Golden Open Iridescent

Golden Iridescent Acrylics is een bijzondere acrylverf met een sterke reflecterende metallic werking, waarmee echte metaaltinten kunnen worden nagebootst. Eigenschappen: metallic kleuren, reflecterend, wordt niet dof, blijft zelfs buiten briljant, kan gemengd worden met acrylverf- en gels, heeft een hoge lichtechtheid en is zeer flexibel.

De iriserende acrylverven van Golden bestaan uit een uitgebreid gamma kleuren, consistenties en metaal- of micadeeltjes. De iriserende kleuren met een grove textuur bieden een gamma van sterk reflecterende pigmenten en die met een fijnere textuur een parelmoerachtige afwerking. De glans van de iriserende pigmenten is afhankelijk van de hoeveelheid licht. Door toevoeging van glanzende gels of mediums verhoogt men het iriserend effect. Een laag Golden hoogglans vernis verhoogt het metaaleffect. 
Indien men daarentegen een mat product op de iriserende verf aanbrengt dan verminderen de glans en de kleurintensiteit ervan. Wanneer men toch de glans wenst te beperken breng dan een zijdeglans vernis aan want een mat product maakt de kleur dof. 

De iriserende verven kunnen gerust vermengd worden met andere acrylverven. Op die manier kan trouwens een uitgebreid gamma aan parelmoerkleuren verkregen worden. Aangezien iriserende acrylverven niet oxyderen of dof worden omdat ze gemaakt zijn uit volledig geoxydeerde materialen, roestvrij staal of natuurlijke mineralen zoals mica gehuld in titaandioxyde, kunnen ze zonder probleem gebruikt worden voor kunstwerken die langere tijd buiten zullen staan.  Om de beperkte dekkingskracht te compenseren brengt U een grondlaag aan in dezelfde tint als de gewenste iriserende verf. Gele Oker bijvoorbeeld past uitstekend bij de verschillende iriserende goudtinten. Door één laag gele oker aan te brengen vermijdt U meerdere lagen iriserende verf nodig te hebben.

7486 Golden Open Iridescent - acrylverf - tube 59ml - serie 4 - parel (fijn) (5)

Levertijd:1-5 dagen
Bestel
!

7481 Golden Open Iridescent - acrylverf - tube 60ml - serie 7 - brons (fijn) (3)

Levertijd:1-5 dagen
Bestel
!

7482 Golden Open Iridescent - acrylverf - tube 59ml - serie 7 - koper (fijn) (3)

Levertijd:1-5 dagen
Bestel
!